Ben Bleumer, bestuurder FNV

"Een nieuwe stap in je carrière!

 

Werk je op het dak en heb je steeds dezelfde lichamelijke klachten? Of gaat alles goed en wil je dat dat zo blijft? Lees dan verder. Op de website staan verhalen van mensen die zichzelf tegenkwamen. Zonder uitzondering werkten ze keihard. Mannen met hart voor de zaak en hart voor het vak. Ze waren niet kleinzerig en zijn daar trots op. Wat moesten ze anders? Dus ze werkten door. Totdat het echt niet meer kon.

 

 

Als werken echt niet meer gaat, dan gebeurt er van alles. Er is een ongemakkelijk gesprek met je werkgever. Je krijgt te maken met instanties. Er zijn formulieren en websites. Waar moet je beginnen? Intussen tikt de tijd door. Een goede oplossing raakt steeds verder uit beeld.

 

Precies daarom is B2 transities opgericht. Bel ze gewoon (en doe dat snel!). De projectmanager komt meteen in  actie. Hij spreekt jouw taal. Hij onderzoekt wat je opties zijn. Hij praat met alle partijen. En hij drukt op de juiste knoppen. B2 transities neemt jouw zorgen zoveel mogelijk weg. En B2 transities is je coach. Grote kans dat je gewoon bij je werkgever kunt blijven. Misschien met aangepast werk of misschien in een andere functie. 

 

Als dat niet mogelijk is, zoekt B2 transities, bij voorkeur  binnen de branche, naar de juiste baan voor jou. Is verder werken helemaal uitgesloten? Ook dan zoekt B2 transities naar de beste  en snelste oplossing! Jij wordt helemaal bij deze zoektocht betrokken. 

 

Maar bijna altijd zet je wél een nieuwe stap in je carrière. Jouw kennis en ervaring zijn het uitgangspunt. Als het nodig is, zorgt B2 transities voor bijscholing en je kunt ook eerst werkervaring opdoen. Dan kun je weer verder. En later geniet je van een welverdiend pensioen in goede  gezondheid. Want dat is wat we je allemaal toewensen.

 

Je hoeft me niet op mijn woord te geloven. Lees de interviews op de website en oordeel zelf.