Jos Hommeles, bestuursvoorzitter Btransities  

"Afwachten is geen optie."

 

“We kennen het allemaal: de druk is hoog, personeel is schaars en tijd is beperkt. Ziekteverzuim is een vijand van de productie. Helaas, het hoort erbij. Als werkgever weet ik dat maar al te goed.  Waar we echt voor op moeten passen is langdurig ziekteverzuim.
Vaak leidt het tot ellende. Werkgever en werknemer komen tegenover elkaar te staan. De kosten lopen op en intussen is er dat gat in de productie. Wie heeft er tijd voor zoveel negatieve energie?

 

Op de website komen werkgevers aan het woord die uit de vicieuze cirkel stapten. Ze schakelden
B2 transities in. De projectmanager van B2 transities zoekt naar de beste oplossing voor alle partijen. Hij ontzorgt, neemt de papierwinkel uit handen, schept (of herstelt) vertrouwen en geeft advies.

Lees ook de verhalen van de dakdekkers. Zij zijn de mensen over wie het gaat, in de verhalen van de werkgevers.  Deze dakdekkers hebben dit met elkaar gemeen: ze gingen allemaal te lang door. Een moeilijk en kostbaar traject ligt dan op de loer. De tussenkomst van B2 transities hielp hen om de
(financiële) schade te beperken.

 

Bij terugkerend of langdurig ziekteverzuim is het niet de vraag óf, maar wanneer je B2 transities in moet schakelen. Het antwoord is eenvoudig: zo snel mogelijk! Informatie vragen is geheel vrijblijvend. De projectmanager komt graag langs om de mogelijkheden door te nemen. De besparingen zijn enorm en de gemoedsrust is onbetaalbaar. De interviews van de werkgevers getuigen daarvan. Voorkom dat ziekteverzuim in de papieren gaat lopen. Bel vandaag nog met B2 transities:
(030) 870 07 78. Of stuur een vraag naar info@b2transities.nl.”